Dankzij meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het specialistische vertaalvak, juridische scholing aan Nederlandse en Spaanse universiteiten en een breed netwerk van Nederlandse en Spaanstalige vakgenoten en juristen staat Beltjes & Partners garant voor deskundigheid op het gebied van het juridisch vertalen.

Aangezien ik zelf uw vaste aanspreekpunt ben kunt u bovendien verzekerd zijn van een persoonlijke benadering.

Enkele beoordelingen van vaste opdrachtgevers:

Frederike Beltjes haalt alles uit de kast om een vertaling, hoe gecompliceerd ook, aan de hoogste maatstaven te laten voldoen, en laat niet los voordat alles naar beste overtuiging is overgezet in de gewenste taal, juridisch zeer adequaat en, zo gewenst, met grote snelheid.

Heering Associates W.M.J. (Miep) van de Groenekan-Bouwman
Chef de Bureau
 


Frederike levert vertalingen op hoog juridisch notarieel niveau. Ze begrijpt het belang en de inhoud van wat ze vertaalt en dat is terug te lezen in het document. Wij zijn zeer tevreden over haar vertalingen en de manier waarop zij werkt.

Just | Notaris PérezMarian Argibay Pérez
notaris
 


Als ik een juridische vertaling naar het Nederlands nodig heb, vertrouw ik volledig op Frederike Beltjes, en wil ik met geen andere vertaler werken. Frederike ken ik al jaren als zeer accuraat, gedegen en deskundig. Uit haar heldere vertalingen blijkt haar inzicht in zowel het Spaanse als het Nederlands recht.

Belén López Morata
Advocaat, BLM Vertalingen